Spring ud i noget nyt med din partner

Hvis du og din partner har været sammen i et godt stykke tid, er I måske nået til et punkt, hvor I begynder at sidde lidt fast. I har dannet jer nogle vaner og rutiner, I har en fast hverdag og der er ikke lige så meget flirt og spænding i luften som i starten af jeres forhold. Det er klart, at I ikke kan være nyforelskede forevigt, men I kan sagtens lære at holde gnisten kørende.

Hold gnisten i gang ved at gøre noget helt nyt

Når I er begyndt at komme ind i en fast hverdag, kan I holde gnisten i gang ved jævnligt at prøve nogle helt nye ting. Det er næsten lige meget, hvad det er, så længe det er noget nyt. Det vil nemlig gøre, at I udvider jeres horisonter, der sker nogle forandringer og det giver et frisk pust til jeres forhold.

Besøg et helt nyt sted

Alle par har godt af at tage på en lille get-away en gang imellem. I kommer helt ud af jeres vante rammer og skal faktisk kun tænke på hinanden. Det er noget, I bør gøre jævnligt, men hvis I vil gøre det mere spændende, skal I besøge et nyt sted hver gang. I kan sammen skrive en bucketliste over steder, som I drømmer om at besøge. Når I endelig får besøgt ét af stederne, vil det give jer en dejlig lykkefølelse, hvilket er rigtig sundt for jeres forhold.

Kast jer ud i noget nyt i soveværelset

Når I skal forsøge at prøve noget nyt, så gælder det hele vejen rundt. Når det gælder jeres tid i soveværelset og jeres sexliv, skal der gå alt andet end rutiner og vaner i den. Det vil nemlig lige pludselig kede jer helt vildt. Hvis jeres sexliv keder jer, vil det gå ud over jeres forhold.

Når I gerne vil prøve noget nyt i soveværelset, er første skridt at snakke om jeres lyster og fantasier. Det kan nemlig være, at I har nogle forskellige fantasier, som I drømmer om at udleve. Dog er det også vigtigt, at I begge er med på dem. Det finder I kun ud af ved at snakke om det.

I kan f.eks. sparke lidt gang i jeres sexliv ved at investere i lidt sexlegetøj. Det er nemlig ikke kun noget, der kan bruges, når du er alene. Der findes masser af sexlegetøj, der er egnet til at blive brugt af par.

Prøv en ny restaurant

Det behøver ikke altid at være vildt og fancy, når I prøver noget nyt. Det kan sagtens dreje sig om noget så simpelt som at prøve en helt ny restaurant, som I aldrig har prøvet før. I kender sikkert det med, at I ender på de samme steder igen og igen og bestiller det samme igen og igen.

Hvis du gerne vil læse mere om, hvad du og dine partner kan gøre for at prøve noget nyt i jeres forhold, kan du gøre det her.