Sikker sex er altid bedst: Vigtigheden af brug af kondom

Mange unge ignorerer de sundhedsmæssige konsekvenser af ubeskyttet sex, da de måske føler sig uovervindelige og usårlige, men dette er langt fra sandheden. Et af de vigtigste redskaber til at undgå seksuelt overførte infektioner samt uønsket graviditet er at bruge kondom. Hos kondomaten.dk finder du det perfekte kondomer til dig og din partner.

Hvorfor er det vigtigt at bruge kondom?

Der er en række gode grunde til, at både unge og ældre vælger at bruge kondomer som deres primære metode til prævention. Den første, og mest indlysende, er naturligvis beskyttelsen mod uønsket graviditet. Men dette er kun toppen af isbjerget.

Seksuelt Overførte Infektioner (STI)

Kondomer er blandt de mest effektive metoder til at forhindre spredning af seksuelt overførte infektioner (STI). Ifølge Verdenssundhedsorganisationen skyldes langt størstedelen af alle nye STI-tilfælde unødvendig risikoadfærd, herunder manglende brug af kondom.

Hvordan bruges kondomer korrekt?

Korrekt brug af kondom kan være såre simpelt, men mange begår basisfejl, som kan reducere kondomers effektivitet dramatisk. Det kan være en god ide at genopfriske de grundlæggende regler for kondombrug.

Køb din kondomer hos kondomaten.dk

Køb af kondomer er i dag ligetil og nemt. Med dagens internet-handel er det aldrig nemmere eller mere bekvemt at købe kondomer. Det kan gøres direkte fra din smartphone, tablet eller computer.

Et sted at købe kondomer online er kondomaten.dk. Her finder du et bredt udvalg af kondomer i mange forskellige størrelser, former og teksturer.

Ofte stillede spørgsmål

Sammenfattet er brugen af kondom en af de mest effektive metoder til at beskytte mod uønsket graviditet og seksuelt overførte infektioner. Kondomer er nemme at bruge, yderst overkommelige og nemme at få fat på. Sørg for at du altid har et kondom ved hånden. Du ved aldrig, hvornår du får brug for det.