Sexlegetøj og sexudstyr – 3 populære slags

Sex er én af de flestes yndlingsbeskæftigelser – det er der ingen tvivl om. Sex er populært og med god grund, dog kan nogle godt trænge til lidt hjælp på den ene eller anden måde til enten at få gnisten tilbage, eller til at gøre det hele lidt mere spændende og frækt. Her kan diverse sexlegetøj og sexudstyr være til stor gavn.

Der findes masser af forskelligt sexlegetøj og sexudstyr i alle mulige afskygninger, men har er et lille indblik i nogle af de mere populære slags:

 

Dildoer

Noget af det mest populære sexlegetøj, som de fleste kender, er selvfølgelig en dildo. Dildoer kan bruges af både mænd og kvinder og findes i dag i et hav af forskellige typer og udformninger, og fås desuden også med indbygget vibrator. Derudover fås de i forskellige størrelser, farver og udseender.

Er man fx mest til en dildo, der ligner en rigtig penis med blodårer, penishoved, krumning og så videre, så er det naturligvis også muligt at anskaffe sig sådan én. Ligesom det er muligt at få sorte dildoer, kæmpe dildoer, gennemsigtige dildoer, dobbelt dildoer og mange andre slags.

Det er selvfølgelig også muligt at få en lille diskret dildo, som man fx kan have med i en taske eller lignende, til når man er på farten.

 

Penishylster

Penishylster er et hylster til din penis beregnet til at give større nydelse. Et penishylster kaldes også for et “penissleeve”.

Et penishylster fungerer ved at man sætter det på sin penis, hvorved det så at sige forstærker effekten af mandens egen penis ved at den bliver længere og får mere fylde. Blot med fornemmelsen af at det er éns egen penis, der gør arbejdet og giver effekten. Penishylsteret giver et stramt hold, som gør at manden holder sin erektionen i længere tid og kvinden kan nyde den ekstra stimulation, som penishylsteret giver.

Et penishylster fås i forskellige farver og længder.

 

Penisforlænger

En penisforlænger er noget smart og effektivt sexudstyr, som kan hjælpe manden med at opnå en større penis. Dette gælder både hvad angår længde og fylde. Man er i dag nået langt med denne slags produkter, og man kan opnå fine resultater ved korrekt og vedvarende brug af en penisforlænger.

En penisforlænger er et aggregat, som spændes på penis, og som skal bruges jævnligt som en slags styrketræning for penis, der stødt og roligt over tid, vil strække den og få den til at danne mere væv, som giver fylde. Man kan bruge den så meget, man vil indtil man har det ønskede resultat.

 

Med det beskrevne sexlegetøj og sexudstyr, er der ingen undskyldning for at sexlysten kommer helt op at ringe, og man kan være sikker på at der er lagt i kakkelovnen til mange frække stunder i soveværelset.