Savner du overskud i hverdagen?

Kender du det med, at selv de mindste opgaver pludselig føles kæmpestore? Det er måske tegn på, at du mangler overskud i din hverdag. Hvis du har rigtig meget at se til, kan det hele godt komme til at virke uoverskueligt. Dog kan du også sagtens savne overskud, selvom du ikke har meget at se til.

Giv dig selv pauser

Når du føler, at alting bliver for meget og du intet overskud har, er det vigtigt at trække sig tilbage. Det er vigtigt, at du nogle gange giver dig selv pauser og sætter tid af til, at du udelukkende skal tænke på dig selv. Hvis du forkæler dig selv lidt, vil du opleve, at du kan få en helt fornyet energi. Det er ikke nogen mirakelkur, men det kan sagtens hjælpe, at du lige trækker stikket og blot tænker på dig selv. Det kan du selvfølgelig gøre på rigtig mange måder. F.eks. kan du forkæle dig selv lidt med noget nyt sexlegetøj fra Lovebuddy.

Fordel opgaverne i hjemmet

Hvis du bor sammen med din familie og har tendens til at påtage dig rigtig mange af de praktiske opgaver, kan du og din familie i stedet begynde at fordele opgaverne lidt bedre ud. F.eks. er det måske ikke nødvendigt, at du hver dag står og laver madpakker, hvis dine børn kunne gøre det selv. Den slags ting kan du tage en snak med din familie om, så du får lidt mindre at se til. Det kan nemlig godt blive uoverskueligt, hvis du både skal passe dit arbejde, hente og bringe børn, lave mad, vaske tøj, gøre rent osv.

Få overskud til jobsøgning

Hvis du går uden arbejde og samtidig har mangel på overskud, kan det godt være rigtig svært at komme i gang med jobsøgningen. Hvis du sætter dig nogle mål hele tiden, f.eks. ”send to ansøgning i dag.”, vil det kunne gå nemmere. Det er generelt vigtigt bare at tage én ting ad gangen. Hvis du har brug for flere tips til din jobsøgning, kan du læse mere her.