Sådan kan I få et bedre sexliv

Et sexliv er ikke en statisk størrelse, og derfor kan det svinge en del. Hvis I er inde i en periode, hvor det er gået lidt i stå, kan I forsøge at gøre nogle aktive ting, for at gå gang i jeres sexliv igen.

Herunder kan du læse om nogle ting, der kan hjælpe jeres sexliv godt på vej med nysgerrighed og helt ubesværet.

Brug glidecreme under sex

Glidecreme er vigtigt at bruge under sex, også selvom I kender hinanden godt og tror, at I kan afkode hinanden. Der kan let opstå situationer, hvor der kan komme små skader, og det kan begynde at bløde, hvis I ikke anvender glidecreme.

Hvis I ikke ved, hvad I skal købe, så klik her for at se eksempler på gode cremer, der får det hele til at glide lidt lettere.

Prøv med sexlegetøj

Sexlegetøj til voksne findes netop af en grund, og hvis I ikke har prøvet med sexlegetøj før, kan det være helt oplagt at starte her. Allerede I fasen, hvor I sammen sidder og kigger og leder efter legetøj, I sammen vil afprøve, kan det have en pirrende effekt.

Når I bruger sexlegetøj, kan I opleve at komme endnu tættere på hinanden. I skaber nære og intime oplevelser sammen, som I ikke har haft før, og måske I også lærer nye ting om hinanden.

Husk hinanden

Ja, det er altid vigtigt, at I husker hinanden. Jeres sexliv er en fælles ting, I er sammen om, og hvis det er gået i stå, kan I med fordel forsøge at kommunikere omkring det. Måske en af jer er inde i en travl periode, eller også tænker den anden slet ikke over det.

Derfor kan der komme meget godt ud af, at I snakker om det. Her kan I også allerede prøve at nævne idéer, tanker og lyster som en optakt til, at I har lyst til hinanden.