Køb sexlegetøj til ham, og lad begge parter få mere ud af sexlivet

Sexlegetøj fås i mange forskellige afskygninger. Selvom formålet med sexlegetøj naturligvis altid er at tilføre sexlivet mere nydelse, spænding og variation, kan dette nærmere bestemt foregå på en lang række af forskellige måder. Sexlegetøj findes nemlig både til ham og hende, til brug alene og til par. Er du nysgerrig, og kunne du godt tænke dig at vide, hvad sexlegetøj kan gøre for dit sexliv, kan du læse nærmere om sexlegetøj til ham her.

Penispumpe – formål og virkning

Det er ikke sikkert, at du har hørt om en penispumpe før. Denne type sexlegetøj hører nemlig ikke til blandt de mest udbredte, og i virkeligheden kan man måske også diskutere, om der i realiteten er tale om et stykke legetøj eller nærmere en form for redskab.

En penispumpe har en umiddelbar forstørrende effekt. Det vil sige, at dens primære formål dels er at gøre penis større nu og her og dels er at fremme følsomheden, hvilket kan skærpe nydelsen i forbindelse med sex. En penispumpe fungerer ved, at der skabes et tryk i pumpen, der skal gøre penis både større, længere og også hårdere. Det er dog vigtigt at bemærke, at der ikke her er tale om en vedvarende eller permanent effekt. Rundt omkring på internettet kan man læse, at mænd rådes til med jævne mellemrum at anvende en penispumpe for at få et mere vedvarende resultat. Det er korrekt, at der findes penispumper, som ikke er skadelige at bruge hver dag, men at de permanent skulle kunne ændre størrelsen på penis er altså en myte. Derfor hører en penispumpe altså også mest af alt til under forspil til sex. Læs gerne om, hvordan man bruger en penispumpe, inden du går i gang, så du får den bedste mulige oplevelse.

Penisring for en længerevarende erektion

Som nævnt i det ovenstående er formålet med en penispumpe altså både at gøre penis længere, større og hårdere, men også at skærpe følelsen. Det betyder, at både fyren, der bruger penispumpen og hans partner ved hjælp af en penispumpe kan få mere ud af sex. Det samme gør sig gældende for penisringe. Her er formålet nemlig også at skabe en længerevarende erektion.

En penisring kan se ud på en række forskellige måder. Den helt klassiske version er bare en lille gummiring af et fleksibelt materiale, som påføres omkring roden af penis. Her er den med til at holde det blod, der er i penis, og som skaber erektionen, hvor det er. På den måde kan erektionen vare længere, hvilket kan være til glæde både for ham, der bærer penisringen og for hans partner. En penisring kan dog også sagtens bruges alene. Der findes et stort udvalg af forskellige typer af penisringe med forskellige egenskaber. Nogle har en lille vibrator påsat, hvilket kan være til stor glæde for hende i forbindelse med sex. Det gælder for penisringe, som det gælder for det meste andet, når det kommer til sex – prøv dig frem og find ud af, hvad du bedst kan lide.