Det danske marked er fyldt med sexlegetøjsprodukter

Sexlegetøj er ikke noget nyt fænomen i Danmark. Faktisk har sexlegetøj været på det danske marked siden starten af 1900 tallet og bliver skrevet meget om på nettet eksempelvis på Eroti.dk (klik her for at komme til siden). Med tiden er sortimentet blevet udvidet i takt med, at flere og flere danskere har fået interesse for at købe det. På grund af det store sortiment har det været nødvendigt at inddele produkterne i kategorier. På denne måde er det meget mere overskueligt at finde rundt i hvad der findes. Sexlegetøjsverdenen skal undersøges før du helt kan være sikker på, hvad du godt kan lide.

Værd at vide:

Det anbefales, at du læser om de enkelte produkters egenskaber hvis du ikke rigtig har beskæftiget dig med sexlegetøj før. Nogen springer direkte ud i det og udforsker produkterne selv, men det kan være rart at vide hvad man kan gøre med legetøjet. Nogen produkter kan mere end andre, hvilket typisk også vil være afspejlet i prisen. Jo flere egenskaber, desto dyrere vil produktet også være da den kan give nydelse på flere måder. Sexlegetøj er forbeholdt unge som gamle, så derfor er målgruppen bred. Ifølge statistikker omtaler den ældre befolkning produkterne som voksen legetøj. Det er underordnet hvor gammel du er når du shopper sexlegetøj. Det vigtigste er at du har det godt og er sikker på hvad du gerne vil købe. Formålet er at kunne blive tilfredsstillet og i denne forbindelse er alder underordnet.

Prøv at anvende buttplug:

De fleste danskere køber det klassiske sexlegetøj så som dildoer og vibratorer. På det sidste er flere begyndt at se nærmere på buttplug. Du skal kun se nærmere på dette produkt hvis du har interesse i analsexlegetøj. Det er vigtigt, at du først undersøger hvordan man bruger produktet. Det kan blive ubehageligt hvis du bare kaster dig ud i det, uden at have en ide om hvordan den skal anvendes. Er det første gang du skal bruge den så anbefales det, at du stille og roligt fører den op samtidig med at du bruger glidecreme. Man skal slappe af i kroppen, da det ellers kan blive ubehageligt at skulle føre den op. På internettet er der adskillige videoer og vejledninger til hvordan buttplug bruges hvis du bliver nevøs for at prøve.

Sådan fungerer det:

Alle par og singler bør eje en buttplug, da mange danskere finder stor nydelse i at bruge den. Det behøves ikke kun at være i forbindelse med sex at den bruges. Du kan lige såvel bruge buttplug under samleje med din partner. Det er kun fantasien der sætter grænser, så du skal eksperimentere for at finde ud af hvad der fungerer for dig. Buttplug kan købes i forskellige størrelser, så det anbefales, at du starter ud med en lille model. Når du har prøvet den kan du altid købe en større variant senere hen.

Det bliver sværere at vælge produkter:

Sexlegetøjsbranchen udvikler sig hele tiden, da der hele tiden kommer nye producenter og dermed nye varer på markedet. Det kan nogle gange være svært at følge med, hvis du gerne vil afprøve de nyeste produkter. Hold øje med butikker og hjemmesider, så du kan være så opdateret på de nyeste produkter som muligt.