Anonyme gratis sundhedstilbud

Der findes flere forskellige sundhedstilbud, som er gratis for alle, og som du kan opsøge anonymt. Vi kan rådgive dig og ledsage dig til undersøgelse. Husk, vi taler mange sprog.

Test for kønssygdomme På Bispebjerg Hospital kan du blive testet for kønssygdomme. Du behøver ikke en aftale for at komme, men der er faste åbningstider. Du får svar ca. tre hverdage efter, prøverne er taget. Det er gratis, og du skal ikke have papir med for at bevise, hvem du er.

Gynækologisk undersøgelse Du kan få en gynækologisk undersøgelse hos Præventions- og Rådgivningsklinikken hos Sex og Samfund. Det er gratis, og du kan være anonym. De har åben tre aftner om ugen, og det er nødvendigt at bestille tid i forvejen.

Ved voldtægt og voldtægtsforsøg På Center for Voldtægtsofre kan du blive undersøgt af en kvindelig læge, hvis du er blevet voldtaget eller udsat for voldtægtsforsøg. Der tilbydes også gratis hjælp hos en psykolog og en socialrådgiver. Center for Voldtægtsofre har åbent døgnet rundt, og der er mulighed for at overnatte eller opholde sig i kortere tid på centret. Det er vigtigt, at du henvender dig inden 48 timer efter voldtægten eller voldtægtsforsøget. Det er ikke et krav at du anmelder voldtægten til politiet.

Dit helbred Sundhed er ikke kun fysisk. Det kan også være at du er blevet truet fysisk eller psykisk. Du er velkommen til at tale med os om din situation. Vi har tavshedspligt og videregiver ikke oplysninger.

Københavns Venereaklinik Bispebjerg Hospital, Bispebjerg Bakke 23, 3. tværvej, indgang 4., København NV, tlf. 35 31 31 80 Klinikken er åben mandag – torsdag 8.30 – 18.30 fredag 8.30 – 14.00

Præventions- og Rådgivningsklinikken Sex og Samfund, Rosenørns Allé 12, st. 1879 Frederiksberg tlf. 33 13 91 13 Klinikken er åben mandag, tirsdag og torsdag kl. 15 – 16.00: Tidsbestilling kl. 16 – 18.30: Konsultation

Rigshospitalets Center for Voldtægtsofre Rigshospitalet, Juliane Maries Vej 2100 København Ø Trappe 5, 3. sal, sektion 5032 Tlf. 35 45 50 32 Åben døgnet rundt